Wherefore Bellowing Cross-Writing

Only Want To Be With You

Kul att pröva på

Det kan vara kul att prova på något nytt och se vad man kan vara duktig på. Ibland så är det svårt att veta vad man är duktig på för man har inte provat på det tidigare. Ja det kan vara så att man alltid har jobbat med samma men egentligen kanske man har andra färdigheter som man tycker skulle vara mycket roligare att sätta i praktiken. Då har vi det så bra här då man man börja plugga på nytt när man blir äldre och man känner för att skola om dig. Ja det är verkligen kul att man har den möjligheten, det blir så kul när man kan få bli det som man nu känner att man vill jobba med.

Kolla upp olika typer av utbildningar 

Ja det kan vara bra att kolla upp lite olika typer av utbildningar så att man har lite att välja på. Det gör att det känns lite mer spännande och det kan vara bra att prova på lite olika för att se om det är nåt som skulle passa en. Det är alltid kul att kolla upp lite nytt och spännande.
Och när det kommer till utbildningar så finns det ju så otroligt mycket att välja på och man kan hitta på så väldigt många saker. Ja det där ju lite av charmen men att börja plugga att man kan göra något precis helt annat än det man håller på med just nu.
Ja man kan byta helt och det kan ju verkligen vara kul och skönt att få göra något som man inte alls har sysslat med förut. På så sätt så får man mer energi och glädje till sitt jobb. Ja ibland är det viktigt att göra något nytt för att behålla glädjen, man kan kolla med komvux på ekerö för att få lite tips.